Cele mai bune cadouri personalizate

Pahar de whisky personalizat – La Mulți Ani

49.00 lei 29.00 lei

Ziua de naștere a bărbaților ar trebui sărbătorită cu un whisky excelent beat cu bună companie! Dacă îți lipsește o idee pentru un cadou original pentru soțul tău, te sugerăm: alege un pahar de whisky personalizat! Acesta este un gadget practic și interesant, care cu siguranță va rămâne cu el!


Câmp necesar
  
Verifică personalizarea

Trebuie să fi matur pentru a iubi whisky! Aprecierea gustului uscat și caracteristic al acestei băuturi este mai ușoară pentru unii, iar alții au nevoie de puțin timp. Cu toate acestea, toată lumea știe că a bea whisky este aproape un ritual care are nevoie de un cadru special. Soțul tău este un adevărat iubitor de Scoth? Ce zici de un cadou perfect pentru soțul tău care îl va surprinde cu adevărat?
Un pahar de whisky personalizat este o idee originală de cadou pentru soț, iubit și orice bărbat care găsește bucurie în băuturile uscate. Gravura personală și dedicată va încânta cu siguranță și va fi perfectă atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru ocazii mai mari!
Nu ai idee pentru un cadou pentru ziua numelui, ziua de naștere sau aniversarea unei relații? Pariază pe originalitate și alege un cadou pentru soțul tău, diferit decât toate.

Capacitate: 250-315 ml

Pozele sunt doar pentru ilustrare. Paharele pot varia ușor față de cele prezentate, în funcție de serie.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pahar de whisky personalizat – La Mulți Ani”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Cele mai bune cadouri pentru ziua de naștere -> CLICK!