Cele mai bune cadouri personalizate

Pahar de vin personalizat – Nu poți cumpăra fericirea

59.00 lei 49.00 lei

Bunica spunea că fericirea nu poate fi cumpărată? Dar vinul poate fi! Dacă ești în căutarea unei idei unice de cadou pentru o soră, o prietenă, o prietenă sau pur și simplu: o femeie căreia îi place să râdă și uneori își găsește un moment pentru ea însăși, un pahar imens de vin cu gravură va fi perfect cu siguranță.


Câmp necesar
  
Verifică personalizarea

Fericirea este … pentru toata lumea ceva diferit. Trebuie să o cauți, pentru că nu o poți cumpăra. Dar merită întotdeauna să sărbătorești momente de reflecție cu un pahar de vin preferat. Ce zici dacă acest „pahat” ar avea o capacitații mai mari? Fă cunoștință cu imensul pahar de vin cu gravură – ideea de cadou perfectă pentru soră, prietenă sau iubită. Cu siguranță va aduce un zâmbet larg pe fața destinatarului!

Cadourile distractive sunt o idee perfectă pentru fiecare ocazie. Acestea fac și mai plăcută sărbătorirea unor ocazii importante. De aceea am creat paharul de vin cu gravură. Și nu este un pahar normal, ci un pahar uriaș, deci nu trebuie să-l reumpleți de două ori. Practic, nu? Oferă cuiva bucurie, surpriză și fă un cadoul pentru sora ta, prietena sau iubită.

Capacitate: 530 ml

Pozele sunt doar pentru ilustrare. Paharele pot varia ușor față de cele prezentate, în funcție de serie.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pahar de vin personalizat – Nu poți cumpăra fericirea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Cele mai bune cadouri pentru ziua de naștere -> CLICK!