Cele mai bune cadouri personalizate

Pahar de vin personalizat – Doar un pahar

59.00 lei 49.00 lei

Este doar un pahar de vin! Și, după cum știi, există întotdeauna un motiv pentru a sărbători. Cu siguranță cunoașteți pe cineva care se va bucura la fel de mult de un pahar de vin. Prin urmare, alegeți-l ca un cadou original pentru o zi de naștere, o zi de nume sau o petrecere de casa nouă!


Câmp necesar
  
Verifică personalizarea

Trebuie să decideți singur dacă este un produs de necesitate. Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că un pahar uriaș de vin cu gravură va aduce o bucurie deosebită celui drag. Aceasta este o idee minunată de cadou pentru un prieten – pentru o zi de naștere, mutarea în casa nouă sau fiecare altă ocazie. În cele din urmă: fiecare femeie merită un moment de plăcere cu … un pahar de vin!

Se pare că dimensiunea nu contează, totuși știm cu toții că un pahar de vin mai mare este mai bun decât unul mai mic. Deci nu trebuie să te limitezi. Pariază pe un cadou de ziua de naștere care va aduce un zâmbet larg pe fața destinatarului. Adăugă propria gravură și creează un produs cu adevărat unic. Sau poate vei comanda același pahar pentru tine? În cele din urmă: în companie bună, fiecare pahar de vin are un gust mai bun!

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pahar de vin personalizat – Doar un pahar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Cele mai bune cadouri pentru ziua de naștere -> CLICK!