Cele mai bune cadouri personalizate

Cutie de bani personalizată – Să crească sănătos

59.00 lei 39.00 lei

Copiii cresc atât de repede! Prin urmare, dacă mergi cu vizită la un prieten și vrei să-l oferi un cadou unic de un an a copilului care va ajută să comemoreze primele 365 de zile din viața copilului săi, alege o cutie de bani din lemn cu o gravură fermecătoare.


Câmp necesar
  
Verifică personalizarea

Nașterea unui bebeluș este un moment special în viața întregii familii. Fiecare din familia se excită în timp ce crește, se dezvoltă, face primii pași și le oferă celor dragi din ce în ce mai multă bucurie. De aceea, știm cât de important este cadoul potrivit pentru ziua de primul an. Deși copilul nu înțelege încă de unde a venit întreaga sărbătoare, cu siguranță va aprecia toate cadourile pe care le-a primit la prima zi de naștere după mulți ani. Pentru a comemora acest moment, dă-i o cutie de bani din lemn cu o gravură personalizată.
S-ar putea părea că banii nu sunt un cadou potrivit pentru un copil, în special unul atât de mic. Cu toate acestea, părinții lui vor face cu siguranță un cadou interesant sau îl vor lăsa într-un loc sigur pentru viitor. Cu toate acestea, o cutie din lemn pentru bani va face posibilă amintirea momentului extraordinar când copilul a terminat primele 365 de zile chiar și după mulți ani. Prin urmare, merită să alegi un cadou elegant și personalizat de prima zi de naștere. Una pe care o privești cu sentiment chiar și ani mai târziu.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie de bani personalizată – Să crească sănătos”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Cele mai bune cadouri pentru ziua de naștere -> CLICK!