Cele mai bune cadouri personalizate

Gadget-uri ale companiei – oferta B2B

Căutați o idee pentru gadget-uri publicitare originale? Sau poate cadouri pentru angajați, clienți sau contractori? Vezi ce oferim.

Exemple de proiecte finalizate:

Contactează-ne!

Nume

E-mail

Telefon (opțional)

Cuprins

Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu stocarea și gestionarea datelor tale de către acest site web.

De ce merită să aveți încredere în noi?

  • oferim produse solide din lemn, piatră, sticlă și metal
  • ne pasă de cea mai înaltă calitate a gravurii
  • îndeplinim comenzile într-un ritm expres
  • oferim prețuri foarte competitive
  • oferim o garanție de 24 de luni pentru fiecare produs
  • suntem deschiși ideilor tale!

Dacă vă concentrați pe originalitate și eleganță, atunci în Giftbay veți găsi gadgeturile publicitare perfecte, care vor funcționa ca cadouri pentru antreprenori, clienți sau angajați.

Doriți să faceți o comandă sau să aflați mai multe despre ofertă?

Completează formularul

Gadget-uri publicitare ca cadouri pentru angajați

Există atât de multe oportunități de a face angajații, clienții sau contractorii fericiți cu un cadou original cu gravura ta. Nu este vorba doar de mari sărbători și jubilee, ci și de sărbători și aniversări anuale. La urma urmei, tuturor le place să primească un gadget neconvențional de la companie cu o gravură atentă. Prin urmare, dacă alegeți cadouri pentru angajați pentru sărbători, luați în considerare cadouri personalizate de la Giftbay. Acestea vor fi gadgeturi ale companiei tale moderne. De ce? Pentru că combină funcționalități ridicate și, în același timp, vă promovează compania printre cei norocoși.

Cadourile companiei ar trebui să fie caracterizate printr-o compoziție bine gândită și un design interesant. Produsele noastre includ articole mici, cum ar fi un breloc sau un marcaj de carte, precum și produse premium, cum ar fi pahare și pietre de whisky, platouri de piatră și pahare de bere. Suntem deschiși ideilor tale. Dacă aveți o viziune și doriți să pregătiți un cadou original pentru clienți sau angajați, contactați-ne.

Cadouri de companie pentru târguri și evenimente

Dacă conduceți o companie, stieți cu siguranță că aceasta este prezentă la diferite tipuri de evenimente corporative. Vizitați târguri și evenimente, astfel încât să știți și cât de importante sunt gadgeturile publicitare. Pentru a fi amintit, nu este suficient un stilou sau o curea cu sigla companiei. Aveți nevoie de un produs unic care să iasă în evidență față de concurență și în același timp – pe care un potențial client va fi dispus să îl folosească mult timp. Acesta este locul în care Giftbay este util cu oferta noastră de gadget-uri publicitare într-o mare varietate și la un preț redus.

Vă putem oferi mult mai mult decât ceea ce găsiți de obicei la târgurile comerciale. Ce ne propunem? Obiecte publicitare originale cu gravură în funcție de design. Alegeți dintre cani și pahare de bere, pahare și pietre de whisky, pahare de vin XXL, cutii de ciocolată din lemn, cutii pentru bani, ceai sau bijuterii… Aveți o mulțime de posibilități, așa că contactați-ne acum și găsiți gadgeturi publicitare pe care nu le au alții.

De ce merită a investi în gadget-urile publicitare gravate?

Pe vremea internetului și a comunicării omniprezente la distanță, s-ar putea să credeți că gadgeturile publicitare nu sunt la fel de importante pe cât erau. Cu toate acestea, gândiți-vă de câte ori pe zi sau pe săptămână clientul sau contractantul dvs. are ocazia să dea peste marca dvs. Atingeți-l discret, ca și cum ar fi accidental. Ce îi amintește de compania ta? Buletinul informativ, profilurile de socializare sau cataloagele sunt, desigur, importante și utile, dar gadgeturile publicitare bine gândite au o mare putere de a lega o persoană de companie. În plus, o fac într-un mod subtil, deci … sunt o armă puternică de marketing!

Gadget-uri publicitare cu logoul companiei pot fi un breloc, o cană, un pahar, o sticlă de apă sau un suport pentru telefon. Totul depinde, desigur, de specificul afacerii dvs. și de nevoile clienților pe care doriți să îi impresionați. Alegând cadouri pentru clienții de la Giftbay, puteți fi sigur că veți primi produse de cea mai înaltă calitate, ambalate în siguranță, cu desene gravate precis. Datorită acestui fapt, veți întări legătura cu clienții, contractanții sau angajații și veți fi amintiți. La urma urmei, tuturor le place să se întoarcă la companie, de care cana de cafea preferată sau un breloc fermecător le amintește în fiecare zi. Prin urmare, nu așteptați, contactați-ne acum.

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Cele mai bune cadouri pentru ziua de naștere -> CLICK!